KALENDÁŘ

  POČÍTADLA
TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

NOVÝ BIKEPARK KYČERKA VE VELKÝCH KARLOVICÍCH

Je libo Pumptrack, řádění na trailech nebo poznávání vrcholků Velkých Karlovic?

Tak a je to tady! Dlouho očekávaná akce Kyčerka Otvírák, což neznamená nic než otevření zbrusu nového sportovního centra Bike Park Kyčerka, odstartuje 23. 6. 2012 od 9 hodin přímo v areálu Kyčerka. Bude přichystán celodenní program pro všechny věkové kategorie od těch nejmenších až po ty nejdéle žijící.

Návštěvníci budou mít jedinečnou možnost jako první pořádně vyzkoušet a projezdit nově postavené MTB singletrailové tratě, kde už si každý vybere tu svou. O výstup nahoru se postará lyžařský vlek a terénní čtyřkolka pro tento den zcela zdarma.

Pro opravdové poježdění nabídneme zapůjčení našich celoodpružených kol Specialized s 50% slevou. Samozřejmostí je vyzkoušení naší dřevěné dráhy Pumptrack a překážek ve Skills centru.

Dále se během dne bude konat spousta doprovodných akcí, jako jsou lukostřelba, skákací hrad pro děti, trampolína, diskgolf, bumperball, bungeeruning, hrací konzole Xbox a spousta soutěží o ceny po celý den.

Velkolepou BMX FREESTYLE SHOW předvede mistr ČR i světa Jan Jílek se svojí bandou riderů: Tomáš Vařeka, Tomáš Flasar, Honza Volf, Lukáš Samson na postaveném 2m vysokém skokánku. Své dovednosti v Biketrialu představí mladý a nadějný Matěj Popelka z ÚAMK BIKETRIAL KLUB OLOMOUC.

Celodenní hudební doprovod zajistí DJS Capella a o večerní koncert se postará hudební kapela Criminal Collection.
Pro milovníky fotografii bude po celý den vytvořená galerie s tematikou kolo pod širým nebem. Jako bonus nabídneme přímý tisk fotografií a prohlídku fotografií z Otvíráku na LCD monitoru v den akce.

Takže neváhejte a nenechte si ujít tento jedinečný sportovně-kulturní zážitek otevření nového Bike Parku Kyčerka, všichni jste srdečně zváni!

Fotografie z Bike parku a pumptracku si můžete prohlédnout zde.
Biku zdar!
Vaše Valašská rekreologická společnost, o.s.