KALENDÁŘ

  POČÍTADLA
TOPlist

CEDULE CUP 2014

Cedule Cup jsou cyklistické vyjížďky amatérských cyklistů z Krnovska. Tato soutěž je zajímavá tím, že se nezávodí hned od začátku, ale až posledních cca 20-30 km. Tak se mohou těchto závodů účastnit i ti, kteří nemají výkonnost na klasické amatérské cyklistické závody ale mají chuť si zasoutěžit.
Do výsledků se počítá nejlepších patnáct cyklistů v cíli a deset cyklistů (od r.2014) na horské prémii.)

Seriál Cedule Cup se koná každou neděli od 13.4.21014 do 28.9.2014.

Minimální počet účastníků pro započítání bodů do tabulky je 6 cyklistů.

V letošním 6. ročníku byl nově zařazen i mistrovský závod Cedule Cupu, kdy se bude závodit hned od začátku.
Závod se pojede v neděli 13.7.14 na trase Krnov - N.Heřminovy - Vrbno p.P. - Heřmanovice - Krnov.

Součástí Cedule Cupu bude 29.6.14 vrchařská časovka na Praděd, kdy bude bodövat 20 lidí a na jaře rovinatá     časovka Krnov  - Zátor - Krnov, kdy boduje 15 lidí.

Pokud má někdo technické problémy (defekt,...), nebo se peleton rozdělí v kopci, čeká se na něho na místě či na vrcholu kopce, nepopojíždí se dopředu.

Před startem se určí kde začne a skončí vrchařská prémie
Místo startu, kdy začne závod na ceduli Krnov je od r.2014 určené zde v pravidlech. Ze severu bude start na křiž. u obce Vysoká (pokud se pojede např. od Jindřichova nebo Polska). Ze západní strany to bude aut. zastávka u křižovatky v Heřmanovicích, z Karlovic od penzionu Schaumannův dvůr a z Bruntálu od aut. zastávky naproti pumpy na konci Bruntálu. Z východní strany to pak bude od obce Goluszowice, z jihu z křižovatky ve Velkých Heralticích, z Horního Benešova od odbočky z hlavní silnice, přičemž cíl bude na křižovatce nad Guntramovicemi. Při dojezdu z jiných než výše uvedených míst se určí start závodu na začátku vyjížďky.

Účastníci Cedule cupu musí dodržovat pravidla silničního provozu (např. se nesmí přejíždět koleje, když svítí červená na přejezdu, jinak budou diskvalifikováni)

Cyklistická přilba je povinná, pokud ji účastník nebude mít, může se zúčastnit vyjížďky, ale nemůže zasáhnout do závěrečného finiše a také nebude klasifikován !

Více najdete v pravidlech Cedule Cupu